SOM EL QUE MENGEM

                                                                                           – Ludwig Feuerback  

Amb el servei de nutrició de Vindi aprendràs a menjar el que TU necessites. Volem que creïs nous hàbits, que no només et portin a una millora en la salut, sinó també que et siguin còmodes, et facin sentir ple d’energia i vitalitat, i sobretot, que els gaudeixis. Nosaltres t’acompanyarem perquè ens sentis a prop sempre que ho necessitis. El nostre objectiu és que aconsegueixis el que et proposis de la manera més saludable i segura.

Andrea Juan

Coordinadora Nutrició

Sóc Nutricionista – Dietista, col·legiada n · 000.514 del CODINUCAT. Vaig estudiar a la Facultat de Barcelona i fa més de 7 anys que passo consulta en diferents centres de nutrició. Això m’ha permès aprendre moltíssim de cadascuna de les persones a les que he ajudat. A més d’haver-me especialitzat en NUTRICIÓ ESPORTIVA, durant tots aquests anys he seguit formant-me i estudiant el postgrau en PsicoNeuroInmunoEndocrinologia (PNIE).

Una de les meves passions és ensenyar, i per aquest motiu, m’encanta fer tallers i xerrades que transmetin la importància de mantenir uns hàbits alimentaris saludables. I sobretot, mostrar com fer-ho de forma progressiva per mantenir-los i el més important: GAUDIR-LOS

 

EL NOSTRE PLA PER A TU 

Primera visita

- Valoració dels hàbits alimentaris, i esportius, gustos, simptomatologia digestiva, història clínica... (online)

Segona visita

- Entrega i explicació de la pauta alimentaria (online)

Visita de seguiment

- Online


Horari

07:00 AM – 22.00 PM
Dilluns – Divendres 

10:00 AM – 14:00 PM
Dissabte 

Contacte

Telèfon 1: +34 692575064

Telèfon 2: +34 671952577

Correu electrònic: vindibcn@gmail.com

Necesitas ayuda?