Entrenaments grups reduïts

FULL BODY

Entrenaments complets

Sessions d'un hora on treballaràs la força, resistència, potència, equilibri, estabilitat... conseguiràs l'estat de forma que sempre has desitjat.

GRUPS REDUÏTS

En companyia de 3 persones més podràs gaudir d'exercicis en grup on la competició o col·laboració t'ajudaran a millorar.

ENTRENADOR PERSONAL

Els entrenaments estaran planificats i dirigits per un professional en la ciència de l'esport que t'ajudarà a conseguir el teus objectius personals i portarà un seguiment del teu progrés.

HORARIS

El centre reserva cada setmana els mateixos dies i hores per a dur a terme aquestes sessions d'entrenament: dos matins i dues tardes.

ESCULL EL PLA QUE MILLOR S'ADAPTI A TU!

40EUR

/MES

73EUR

/MES

140EUR

/MES

PREGUNTES MÉS FREQÜENTS

La resposta és si!!! L’entrenador s’encarregarà d’adaptar els exercicis al nivell de tots els participants, encara que el més segur que aquest últim t’aconselli fer alguna sessió d’iniciació complementària on t’ensenyarà els fundaments bàsics dels exercicis perqué t’adaptis millor al grup. 

No passa res, però les sessions no s’acumulen mes a mes. Si vols recuperar alguna sessió d’alguna setmana haurà de ser dins del mateix mes. 

Qualsevol persona amb alguna lesió, més greu o més lleu, haurà de visitar primer el fisioterapeuta per a què aquest indiqui l’entrenador quin és l’estat de la persona i si és recomanable que entreni.

Horari

07:00 AM – 22.00 PM
Dilluns – Divendres 

10:00 AM – 14:00 PM
Dissabte 

Contacte

Telèfon 1: +34 692575064

Telèfon 2: +34 671952577

Correu electrònic: vindibcn@gmail.com

Necesitas ayuda?