Les nostres sales d'entrenament

Raul Meseguer

Fundador i coordinador Entrenament

Sóc en Raul, graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, amb el núm · 61532 de col·legiat i amb el postgrau en Entrenament Esportiu, Activitat Física i Salut. Vaig acabar el grau universitari fa 4 anys i, des de llavors, he tingut la sort de fer de la meva passió, la meva professió.

Començo, amb Vindi, el meu projecte personal i professional amb el qual espero seguir aprenent i ajudant a molta gent a aconseguir els seus objectius i a aportar el meu granet de sorra per millorar la salut i el benestar de tot aquell que vulgui invertir en si MATEIX.

ENTRENA COM UN PROFESSIONAL

Coneixes l’entrenament inercial? Inventat perquè els astronautes entrenessin a l’espai … Si, si … has llegit bé, astronautes i espai. Posteriorment, es va observar que l’aplicabilitat d’aquestes meravelles de l’enginyeria anaven molt més enllà.

Infinitat d’exercicis, càrregues completament variables, versatilitat en estat pur, feedback instantani del teu entrenament gràcies al nostre sensor encoder de Chronojump Boscosystem. Tecnologia punta per entrenar a l’abast de la teva mà. A què esperes? PROVA-HO.

Horari

07:00 AM – 22.00 PM
Dilluns – Divendres 

10:00 AM – 14:00 PM
Dissabte 

Contacte

Telèfon 1: +34 692575064

Telèfon 2: +34 671952577

Correu electrònic: vindibcn@gmail.com

Necesitas ayuda?